Lunter Tofu bazalka

Kód: 8586017258037
Chlazené
Značka: Lunter
35 Kč / ks 31,25 Kč bez DPH 19,44 Kč / 100 g
Není skladem

Tofu bohatě dochucené lístečky bazalky chutná skvěle s rajčaty na mnoho způsobů, například v rostlinné verzi salátu Caprese. Vyrobeno ze sóji bez GMO.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Jemné bazalkové tofu

  • Zdroj bílkovin
  • Vyrobeno ze sóji bez GMO
  • Ochuceno pravou bazalkou
  • Bez umělých příchutí a konzervačních látek

Středomořská kuchyně po vegansku

Tofu je výtečným zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny a vápníku. Je velmi nenáročné na přípravu a můžete ho použít do nespočtu skvělých receptů. Bazalkové tofu Lunter se obzvlášť hodí do pokrmů ze středomořské kuchyně. Přidejte ho do domácích veganských lasagní, zeleninového salátu nebo lehkého sendviče s pestem a čerstvými rajčaty.

Složení

Voda, SÓJOVÉ BOBY (25%), sůl, bazalka sušená (0,25%), vápník.

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 521 kJ/125 kcal, TUKY: 7,5 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 1 g, SACHARIDY: 2,3 g, Z TOHO CUKRY: < 0,5 g, BÍLKOVINY: 12 g, SŮL: 1 g, VÁPNÍK 210 mg (26 %*). * Denní referenční hodnoty příjmu

Minimální trvanlivost viz . Skladujte při teplotě +2 až + 8 °C. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Alternativy masa
Parametry: Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 180 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Experti na sóju ze Slovenska

Téměř před třiceti lety založil Jan Lunter firmu Alfabio, která se zaměřovala na výrobu a zpracování tofu. Synové Jana Luntera se rozhodli v rodinné firmě pokračovat a dnes pod značkou Lunter najdete v obchodech nejen několik druhů tofu, ale také veganské tofu pomazánky, paštiky nebo párky. Firma od začátku klade důraz na výběr kvalitních surovin, zodpovědnou udržitelnou výrobu a její minimální ekologický dopad.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.