Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru, Bio

Novinka
Značka: Bio Benjamin
69 Kč / ks 98,57 Kč / 100 g
Skladem (26 ks)

Veganská prémiová bean to bar čokoláda v bio kvalitě s kokosovým mlékem a lískooříškovou pastou je slazená pouze erythritolem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Žádný cukr, žádný problém

  • Čokoláda z bio kakaových bobů
  • Ochucená lískooříškovou pastou
  • Bez rafinovaného cukru
  • Slazená přírodním erythritolem

Pro milovníky čokolády se zájmem o zdraví

Vychutnejte si božskou kombinaci lískooříškové pasty a kvalitního kakaa v pralinkové čokoládě Benjamíssimo. Ať už si dáte čtvereček čokolády ke kávě nebo jej necháte rozpustit v misce horké ovesné kaše, vaše chuťové pohárky si odnesou nezapomenutelný zážitek. 

Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru je slazená erythritolem, který oproti cukru nemění hladinu inzulínu a glukózy v krvi a má téměř nulovou kalorickou hodnotou. Je proto vhodná i pro diabetiky, kteří si rádi občas dají něco dobrého na zub.

Bio Benjamin

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Složení

Kakaová hmota*, erytritol* (20%), LÍSKOVÉ OŘECHY* (20%), sušené kokosové mléko* (12%), kakaové máslo*, slunečnicový lecitin*. Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálně 47%. *z kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy MANDLÍ, KEŠU OŘECHŮ a JAHOD.

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 2096 kJ/501 kcal, TUKY: 43 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 19 g, SACHARIDY: 20 g, Z TOHO CUKRY: 3,6 g, BÍLKOVINY: 8,6 g, SŮL: 0 g. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladu a suchu. 

CZ-BIO-002 Zemědělská produkce EU/ mimo EU.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Parametry: Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 70 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.


V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.

Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.