Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru, Bio

Kód: 3800500804040
Značka: Bio Benjamin
89 Kč / ks 77,39 Kč bez DPH 127,14 Kč / 100 g
Skladem (117 ks)

Veganská prémiová bean to bar čokoláda v bio kvalitě s kokosovým mlékem a lískooříškovou pastou je slazená pouze sladidlem erythritol.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Žádný cukr, žádný problém

  • Čokoláda z bio kakaových bobů
  • Ochucená lískooříškovou pastou
  • Bez rafinovaného cukru
  • Slazená přírodním erythritolem

Pro milovníky čokolády se zájmem o zdraví

Vychutnejte si božskou kombinaci lískooříškové pasty a kvalitního kakaa v pralinkové čokoládě Benjamíssimo. Ať už si dáte čtvereček čokolády ke kávě nebo jej necháte rozpustit v misce horké ovesné kaše, vaše chuťové pohárky si odnesou nezapomenutelný zážitek. 

Benjamíssimo pralinková čokoláda bez cukru je slazená erythritolem, který oproti cukru nemění hladinu inzulínu a glukózy v krvi a má téměř nulovou kalorickou hodnotou. Je proto vhodná i pro diabetiky, kteří si rádi občas dají něco dobrého na zub.

Bio Benjamin

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Složení

Kakaová hmota*, sladidlo: erytritol*, LÍSKOVÉ OŘECHY*, kakaové máslo*, kokosový krém*, slunečnicový lecitin*. V čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 53%. *Z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Nadměrná konzumace sladidla erythritol může vyvolat projímavé účinky.

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 2274 kJ/ 630 kcal, TUKY: 50 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 28 g, SACHARIDY: 29 g, Z TOHO CUKRY: 2 g, Z TOHO POLYOLY: 21 g, BÍLKOVINY: 9,3 g, SŮL: 0,06 g.

Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Parametry: Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 70 g
Počet balení v kartonu: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.


V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.

Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.