Benjamíssimo pražené lískové ořechy-moruše, Bio
Detailní popis produktu
Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Složení
Sušený nektar z kokosových květů* (33%), kakaová hmota*, kokosové mléko v prášku*, kakaové máslo*, LÍSKOVÉ OŘECHY* (10%), sušené moruše* (5%), slunečnicový lecitin*, Bourbonská vanilka*. Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 47%.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Může obsahovat jiné SKOŘÁPKOVÉ PLODY.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2310 kJ/552 kcal, TUKY: 38 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 21 g, SACHARIDY: 45 g, Z TOHO CUKRY: 32 g, BÍLKOVINY: 7,6 g, SŮL: 0,01 g.
Minimální trvanlivost do: viz potisk na zadní straně obalu. Skladujte v temnu, suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 70 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.