Benjamíssimo tmavá čokoláda bez cukru, Bio

Značka: Bio Benjamin
69 Kč / ks 98,57 Kč / 100 g
Skladem (45 ks)
Veganská bio tmavá čokoláda slazená erythritolem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Férová čokoláda

  • Čokoláda s 80 % kakaa
  • Z fair-trade kakaových bobů
  • Bez lepku a laktózy
  • Slazeno bio erythritolem

Lahodná chuť bez kompromisů

Honí vás mlsná? Zažeňte ji čtverečkem kvalitní hořké čokolády Bio Benjamin! Benjamíssimo tmavá čokoláda bez cukru obsahuje 80 % kakaa a je vyrobena z férově pěstovaných kakaových bobů. Je přirozeně bez laktózy, lepku, a nenajdete v ní levné náhražky, jako je palmový olej. Veškeré ingredience pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Sladká i bez cukru

Čokoláda Bejamíssimo neobsahuje bílý cukr a je slazena erythritolem s bio certifikací. Erythritol se vyskytuje přirozeně v některých druzích ovoce (např. v hruškách, hroznech nebo melounu) a potravinách jako je sójová omáčka, pivo nebo víno. Erythritol má oproti klasickému cukru mnohem nižší glykemický index, díky čemuž nezvedá hladinu cukru a v krvi a je vhodný (nejen) pro diabetiky. 

Bio Benjamin

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Složení

Veganská tmavá čokoláda slazená erythritolemSložení: kakaová hmota*, erytritol* (20%), kakaové máslo*, slunečnicový lecitin*, Himalájská sůl, vanilka Bourbon*. Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 80%. *z kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy MANDLÍ, LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, KEŠU A JAHOD.

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 2071 kJ/495 kcal, TUKY: 41 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 22 g, SACHARIDY: 20 g, Z TOHO CUKRY: 0 g, BÍLKOVINY: 9,5 g, SŮL: 0,11 g. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladu a suchu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Parametry: Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 70 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.


V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.

Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.