Wild & Coco Natural Symbiotic Cocofir, bio
Kód: 8594185394105Detailní popis produktu
Svěží kokosová alternativa kefíru
- Bohatý zdroj rostlinných probiotik
- Podporuje trávení a posiluje imunitu
- Zlepšuje stav pokožky
- Lahodná krémová chuť
- Český výrobek
Doplňte probiotika přirozenou stravou
Naše imunita sídlí ve střevech. Aby naše tělo odolalo náletu poletujících bacilů, je třeba se starat o svůj střevní mikrobiom. Hravě a chutně vám s tím pomůže alternativa kefíru Wild & Coco - fermentovaný nápoj z mladého kokosu a rostlinných probiotických kultur. Ty pomáhají zlepšovat trávení, podporují zdravé hubnutí, posilují imunitní systém a zlepšují stav pokožky.
Wild & Coco Natural Symbiotic Cocofir, bio má lahodnou krémovou konzistenci, je středně kyselý a neobsahuje nic kromě vody, kokosu a probiotik.
Složení
Filtrovaná voda, kokosová dužina z mladého kokosu* (36%), panenská kokosová voda* (18%), směs probiotických kultur Superhuman (L. Acidophilus, L. Salivarius, L. Brevis, L. Casei Subspecies Casei, L. Fermentum, L. Gasseri, L. Helveticus, L. Plantarum, L. Reuteri, L. Casei Subspecies Rhamnosus, S. Thermophilus, E. Faecium, B. Longum, B. Bifidum, a B. Infantis), další probiotické a jogurtové kultury (Lactobacillus bulgaricus LB44, Bifidobacterium lactis HN019, Lactobacillus acidophilus NCFM, Streptococcus thermophilus).
*z kontrolovaného biologického zemědělství
Superhuman = probiotická směs od ELEMENTAL WIZDOM
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 176 kJ/42 kcal, TUKY: 3,1 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 2,6 g, SACHARIDY: 2,2 g, Z TOHO CUKRY: <0,1 g, VLÁKNINA: 2 g, BÍLKOVINY: 1,2 g, SŮL: <0,1 g.
Minimální trvanlivost do: viz boční strana obalu. Skladujte v ledničce při teplotě 1 - 5°C.
CZ-BIO-002 Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Alternativy jogurtů, dezerty |
---|---|
EAN: | 8594185394105 |
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Raw, BIO, Pure diet |
Velikost balení: | 250 ml |
VÝPRODEJ!: | Minimální trvanlivost do 15.1.2022 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.