Alternativy sýrů
Nejprodávanější

Rostlinná alternativa zakysané smetany z kokosového oleje. Neobsahuje laktózu ani lepek. Skvělá k podávání přímo z kelímku jako dip. Stačí smíchat s bylinkami.

Rostlinná alternativa sypaného sýru na bázi řepkového oleje a bramborového proteinu.

Rostlinná alternativa Camembertu na zapečení do trouby na bázi mandlí. Vyrobeno z mandlového základu, bez laktózy a sóji.

Rostlinná alternativa Camembertu na zapečení do trouby na bázi mandlí. Vyrobeno z mandlového základu, bez laktózy a sóji.

Krémová rostlinná alternativa sýru camembert vyrobená na bázi mandlí. Neobsahuje laktózu, sóju ani palmový olej.

Veganská alternativa jemného sýra s příchutí mozzarelly. Velkém gastro balení. Vyrobeno z kokosového oleje, bez sóji, lepku i laktózy.

Rostlinná alternativa sýru ve stylu mozzarelly, vhodná do salátů, na pizzu, k zapečení nebo samotná. Vyrobeno z mandlového základu, bez laktózy a sóji.

Krémová rostlinná alternativa sýru camembert vyrobená na bázi mandlí. Neobsahuje laktózu, sóju ani palmový olej.

Rostlinná alternativa sýru typu mozzarella vyrobená z kešu ořechů. Vhodné na přímou konzumaci i zapékání. Ruční výroba v ČR.

Veganská bio alternativa mozzarelly z naklíčené hnědé rýže. Bez sóji, lepku, ořechů.