Alternativy masa
Nejprodávanější


Trvanlivé tofu uzené na bukovém dřevě nemusí být do otevření v chladničce. Je skvělým zdrojem bílkovin, má všestranné využití v kuchyni.

Rostlinná alternativa kachních kousků na bázi sójové a pšeničné bílkoviny. Již ochucená, s jemnou příchutí javorového sirupu, hotová za 5 minut.

Tofu bohatě dochucené lístečky bazalky chutná skvěle s rajčaty na mnoho způsobů, například v rostlinné verzi salátu Caprese. Vyrobeno ze sóji bez GMO.

Tofu uzené na bukovém dřevě je skvělým zdrojem bílkovin, nakrájené na kostičky a opečené dokřupava nahradí slaninu, nastrouhané zahustí letní lečo.

Základní verze tofu - vhodná do asijských pokrmů i pro přípravu pomazánek či sladkých krémů. Bez GMO.

Sójová extrudovaná alternativa mletého masa od německé firmy Veganz s variabilním využití v kuchyni. Do burgerů, omáček i wrapů.

Veganský bezlepkový nářez ze sóji a hrachového proteinu na způsob šunkového salámu od Veganz. Do sendvičů, na pizzu či obložené chlebíčky.

Veganský bezlepkový nářez ze sóji a hrachového proteinu s kousky barevné papriky od německého výrobce Veganz. Do sendvičů či na obložené chlebíčky.