Veggo Scrambled s aquafabou
Kód: 8059300360293Detailní popis produktu
Umíchejte si jídlo i bez vajec!
- Výrobek s čistě rostlinným složením se kterým vytvoříte jídla na styl míchaných vajec nebo omelety.
- Neobsahuje laktózu, lepek, sóju, ořechy, a samozřejmě žádné živočišné složky!
- Vyrobeno z aquafaby a hrachového proteinu pro kvalitní podíl bílkovin.
- Snadná a rychlá příprava, dlouhá trvanlivost a jednoduché skladování.
Snídaňová revoluce!
Pokud toužíte po vyvážené rostlinné snídani, vyzkoušejte Veggo směs z aquafaby, se kterou vykouzlíte pokrmy podobné míchaným vajíčkům. To nejlepší na tom je, že žádné vejce nepotřebujete! Čistě rostlinné složení, lehká a rychlá příprava, perfektní chuť.
Stačí pár minut na pánvi a máte vytvořenou neodolatelnou snídani, na které si pochutnají nejen lidé na veganské stravě! Přijdete čerstvý chleba, zeleninu a můžete podávat zcela rostlinnou alternativu míchaných vajíček nebo dokonce omelety.
Složení:
Pitná voda, aquafaba 15% (voda, cizrna), hrachový protein, slunečnicový olej, mrkvová šťáva, barviva: ß-karoten, emulgátor: slunečnicový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 546 kJ/131 kcal, TUKY: 9,1 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 2,9 g, SACHARIDY: 2,5 g, Z TOHO CUKRY: 1,5 g, VLÁKNINA: <0,1 g, BÍLKOVINY: 9,7 g, SŮL: 0,5 g.
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření. Po otevření spotřebujte do 4-5 dnů. Produkt určen pro tepelnou přípravu. Minimální trvanlivost viz horní strana obalu.
Před použitím dobře protřepejte.
Návod na přípravu:
Na rozehřáté pánvi rozpusťte rostlinný margarín nebo přidejte trochu oleje. 250 ml osolené a opepřené směsi vlijte do rozpálené pánve.
V průběhu celé přípravy míchejte, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Před podáváním nechte vychladnout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Alternativy majonéz, omáčky |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 500 ml |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.