Alternativy sýrů, Strana 2
Nejprodávanější
Rostlinná alternativa plátkového sýra s mandlovým olejem. Krémová konzistence, bez sóji, lepku a palmového oleje.
Rostlinná alternativa jemného plátkového sýra s mandlovým olejem. Krémová konzistence, bez sóji, lepku a palmového oleje.
Rostlinná alternativa zakysané smetany z kokosového oleje. Neobsahuje laktózu ani lepek. Skvělá k podávání přímo z kelímku jako dip. Stačí smíchat s bylinkami.
Rostlinná alternativa sypaného sýru na bázi řepkového oleje a bramborového proteinu.
Krémová rostlinná alternativa sýru camembert vyrobená na bázi mandlí. Neobsahuje laktózu, sóju ani palmový olej.
Veganská alternativa jemného sýra s příchutí mozzarelly. Velkém gastro balení. Vyrobeno z kokosového oleje, bez sóji, lepku i laktózy.
Rostlinná alternativa sýru ve stylu mozzarelly, vhodná do salátů, na pizzu, k zapečení nebo samotná. Vyrobeno z mandlového základu, bez laktózy a sóji.
Krémová rostlinná alternativa sýru camembert vyrobená na bázi mandlí. Neobsahuje laktózu, sóju ani palmový olej.
Rostlinná alternativa sýru typu mozzarella vyrobená z kešu ořechů. Vhodné na přímou konzumaci i zapékání. Ruční výroba v ČR.
Veganská bio alternativa tradiční italské mozzarelly vyrobená z mandlí a ovsa. Neobsahuje laktózu, sóju ani palmový olej.
Rostlinná alternativa plátkového sýra cheddar z kokosového oleje. Bez laktózy a lepku. 500g balení.