Benjamíssimo čokoláda: Modrá spirulina, Bio
Kód: 3800500804965Detailní popis produktu
Bio veganská čokoláda s extraktem z modré spiruliny a mořskou solí
Složení
Třtinový cukr*, kakaové máslo*, mouka z tygřích ořechů* (=Šáchor jedlý), kokosový krém*, fykocyanin* (extrakt z modré spiruliny) (1,5%), emulgátor: slunečnicový lecitin*, mořská sůl (0,5 %).
Obsah kakaového másla min. 35%. *z kontrolovaného biologického zemědělství.
Může obsahovat stopy stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2536 kJ/610 kcal, TUKY: 45 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 26 g, SACHARIDY: 48 g, Z TOHO CUKRY: 41 g, BÍLKOVINY: 3 g, SŮL: 0,01 g.
Minimální trvanlivost do: viz potisk na zadní straně obalu. Skladujte v temnu, suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 60 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.