Benjamíssimo perníková čokoláda s mandlemi, Bio
Kód: 3800500043715Detailní popis produktu
Káva a dezert v jediném soustu
- Prémiová bean-to-bar čokoláda v bio kvalitě
- S krémovou kokosovou smetanou
- S perníkovým kořením pro vánoční atmosféru
- Nápaditá kombinace s kousky křupavých mandlí
Bio Benjamin
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Složení
Třtinový cukr*, kakaové máslo*, zemní mandle*, MANDLE* (10 %), kokosová smetana*, perníkové koření* 0,67 % (skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, pomerančový olej), slunečnicový lecitin*.
*z kontrolovaného biologického zemědělství.
Obsah kakaového másla minimálně 32 %.
Může obsahovat stopy jiných OŘECHŮ.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 2514 kJ/ 600 kcal, TUKY: 45 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 26 g, SACHARIDY: 45 g, Z TOHO CUKRY: 39 g, BÍLKOVINY: 3,6 g, SŮL: 0,007 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.