Benjamíssimo malina-kokos, Bio
Kód: 3800236131519Detailní popis produktu
Jen růžová to může být!
- Lahodná čokoláda z kokosového krému rozpouštějící se na jazyku.
- Slazeno surovým třtinovým cukrem, díky kterému je čokoláda taaak jemná!
- Růžovou barvu dodávají sušené maliny a řepový prášek, nikoliv barviva.
- Rodinná firma Bio Benjamin produkuje v rodném Bulharsku neobyčejné čokolády s dokonalou chutí a kvalitou.
Čokoládový poklad z Bulharska
Tahle krémová tabulka s roztomilou růžovou barvou je unikátní nejen svým lákavým vzhledem a složením, ale také chutí. Propojení kokosového krému a sušených malin je lahůdkou pro všechny, kdo bílou čokoládu milují. A co máme na Bio Benjamin nejraději? Jejich čokolády nejsou jen fantasticky dobré, ale i vysoce kvalitní a vyrobené s ohledem na životní prostředí.
Kakao, které Bio Benjamin pro výrobu čokolád používá, je pěstováno původním systémem permakultury a stromy jsou vysazovány mezi další druhy, jako je například mango nebo papája. Díky tomu se do kakaových bobů prolínají i chutě těchto exotických druhů ovoce. Víc už asi není třeba dodávat, stejně už máte čokoládu v košíku, že?
Složení
Složení: kakaové máslo*, třtinový cukr*, kokosová mouka*(18%), kokosový krém* (9%), maliny sušené mrazem* (3,5%), řepový prášek*, slunečnicový lecitin*. Obsah kakaové sušiny min. 37%. *Z kontrolovaného biologického zemědělství.
*Z kontrolovaného biologického zemědělství. Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100 g:
Výživové údaje na 100 g: ENERGIE: 2464 kJ/ 594 kcal, TUKY: 45 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 29 g, SACHARIDY: 38 g, Z TOHO CUKRY: 35 g, BÍLKOVINY: 4,7 g, SŮL: 0,055 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladu a suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez ořechů, BIO, Pure diet |
Velikost balení: | 60 g |
Počet balení v kartonu: | 10 |
VÝPRODEJ!: | Minimální trvanlivost do 3.3.2023 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.