Benjamíssimo matcha-citrón

Značka: Bio Benjamin
69 Kč / ks 98,57 Kč / 100 g
Není skladem
Položka byla vyprodána…
Bílá bio veganská čokoláda s čajem matcha a citrónovým olejem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Matcha je královnou čajů v Japonsku a stejně rychle se stala královnou mezi příchutěmi Benjamíssimo čokolád.

Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.
V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.
Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Složení

Bílá veganská čokoláda s čajem matcha a citrónovým olejem.Složení: surový třtinový cukr*, kakaové máslo*, kokosový krém* (10%), MANDLOVÝ proteinový prášek* (10%), matcha prášek* (2,5%), citrónový olej* (0,04%). Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 35%). *z kontrolovaného ekologického zemědělství

Výživové údaje na 100 g:

ENERGIE: 2453 kJ/586 kcal, TUKY: 42,2 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 28,1 g, SACHARIDY: 45,3 g, Z TOHO CUKRY: 43,8 g, BÍLKOVINY: 6,4 g, SŮL: 0,002 g. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladu a suchu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Parametry: Bez lepku, Bez sóji, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 70 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Cílem bulharské firmy Bio Benjamin je přinést revoluci do čokoládového světa. Jejich výrobky mají čistě rostlinné složení a jsou přirozeně bez lepku. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů.


V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby z fair-trade produkce malých rodinných farem v Nikaragui, Kolumbii a Ekvádoru, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá.

Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.