NATUMI špaldová alternativa smetany, Bio
Kód: 4038375025089Související produkty
Detailní popis produktu
Špalda na scéně!
- Zajímavá náhrada za běžné rostlinné alternativy smetan, neobsahuje sóju ani ořechy.
- Celozrnná špalda jako zdroj vlákniny, navíc s lahodně krémovou chutí.
- Bez přidaného cukru a přesto neodolatelná!
- Vhodná pro studenou i teplou kuchyni, využití najde všude, kde vás jen napadne.
Dodejte svým jídlům jemnost
NATUMI využívá ekologicky pěstovanou špaldu jako zajímavou surovinu pro svou rostlinnou alternativu smetany. Ta splní sen všem, kdo nadšeně vytváří v kuchyni rostlinná jídla a chce jim dodat lahodnou jemnost. Neobsahuje žádný přidaný cukr a její neutrální chuť se tak hodí do sladkých i sladkých pokrmům kde dodá vytouženou krémovost.
Zamíchejte ji do krémové zeleninové polévky, přidejte ji do domácího koláče nebo s ní připravte zapečenou zeleninu. Fantazii se meze nekladou a tahle špaldová alternativa se hodí do každého jídla. Už jste zkoušeli krémové omáčky, gratinované brambory, nebo nadýchaný krém do dezertu?
Složení
Voda, CELOZRNNÁ ŠPALDOVÁ MOUKA* (7%), slunečnicový olej*, zahušťovadlo: xanthanová guma, mořská sůl, přírodní aroma*. *z kontrolovaného biologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 ml:
ENERGIE: 352 kJ/85 kcal, TUKY: 7 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 0,9 g, MONONENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY : 1,7 g, POLYNENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY : 4,5 g SACHARIDY: 4,2 g, Z TOHO CUKRY: 0,1 g, VLÁKNINA : 0,6 g, BÍLKOVINY: 1 g, SŮL: 0,10 g. Minimální trvanlivost do: viz vrchní část obalu. Skladujte v suchu a chladu, po otevření skladujte v ledničce. Produkt se nedá šlehat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčné alternativy |
---|---|
Parametry: | Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, BIO, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 200 ml |
Počet balení v kartonu: | 15 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Sója, rýže, oves, špalda nebo mandle - z nabídky rostlinných alternativ mléka a smetany od Natumi si vybere každý. Německá firma klade důraz na vysokou kvalitu používaných ingrediencí, jejich maximální účinek na zdraví a současně jejich ekologickou stopu. Při výběru jednotlivých surovin upřednostňují lokální produkci a do svých výrobků nepřidávají žádný cukr a umělé příchutě.