Marigold dušené tofu

Značka: Marigold
99 Kč / ks 44 Kč / 100 g
Skladem (8 ks)

Dušené kousky tofu na způsob Yuba (tofu kůže) jsou již ochucené sójovou omáčkou. Vhodné i k přímé konzumaci či tepelné úpravě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Marigold dušené tofu ve vlastní šťávě oceníte hlavně na výletech, pod stanem nebo všude tam, kde si potřebujete vykouzlit jednoduché jídlo bez námahy. U této speciality se nejedná o tradiční měkké tofu, které je u nás dobře známé, ale o tzv. tofu kůži (japonsky Yuba, neboli tofu skin). Jedná se o tenčí proužky tofu, které jsou pevné na skus a připomínají svou konzistencí víc maso než sýr.

Marigold dušené tofu se hodí do guláše, rizot nebo do salátů. Můžete si z něj připravit také alternativu tuňáka - tofu roztlačte vidličkou, přidejte vločky řasy nori (nebo jinou mořskou řasu), citrónovou šťávu, sójovou omáčku a případně rajčatový protlak nebo naopak veganskou majonézou.
Tofu je zabalené v praktické konzervě s rychlým otevíráním.

Složení

Směs SÓJOVÝCH bobů a vody se srážecím činidlem (81%), voda, olej ze světlice barvířské, SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÉ boby, sůl, PŠENICE*), jáhelný extrakt, mořská sůl. *celkový obsah lepku v produktu <20 mg/kg (<0,002%). Vhodné pro celiaky.

Výživové údaje na 100 g:

611 kJ/146 kcal, TUKY: 8,6 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 1,7 g, SACHARIDY:5,9 g, Z TOHO CUKRY: 2,9 g, VLÁKNINA: 0,8 g, BÍLKOVINY: 10,5 g, SŮL: 1,1 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v suchu a chladu. Po otevření obsah přeložte do jiné nádoby, skladujte v lednici a spotřebujte do 4 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní alternativy
Parametry: Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet
Velikost balení: 225 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.