Lahůdkové plátky krémové
Kód: 4260444960995Detailní popis produktu
Kešu místo mandlí
Veganská alternativa plátkového sýra nově z kešu ořechů s krémovou konzistencí. Kešu ořechy patří mezi oblíbené suroviny k přípravě sýrových alternativ. Lahůdkové plátky krémové mají velmi jemnou a vyváženou chuť, takže je lze dobře kombinovat s jinými surovinami. Kešu oříšky dodávají lahůdkovým plátkům krémovost, plátky se nelámou a jsou pružné, takže hezky vypadají na obloženém pečivu.
Obohaťte svůj snídaňový stůl, svačiny nebo studenou mísu pro návštěvy a zkuste Lahůdkové plátky krémové!
Složení
Výrobek z KEŠU OŘECHŮ 53 % (voda, pražené KEŠU OŘECHY (2 %)), kokosový olej, modifikovaný škrob, škrob, sůl, bramborová bílkovina, aroma, barvící látka (koncentrát z jablka a karotky), antioxidační látka: askorbát sodný.
Může obsahovat stopy jiných SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ (MANDLÍ, VLAŠSKÝCH OŘECHŮ).
NEOBSAHUJE LEPEK, SÓJU ani PALMOVÝ OLEJ.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 1131 kJ/272 kcal, TUKY: 19 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 18 g, SACHARIDY: 24 g, Z TOHO CUKRY: <0,5 g, BÍLKOVINY: <0,5 g, SŮL: 2 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v chladničce při teplotě max. +8°C. Baleno v ochranné atmosféře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkové |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje |
Velikost balení: | 150 g |
Počet balení v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rostlinné alternativy sýrů z Alpské přírody, které chutnají stejně dobře jako ty z mléka
Simply V je mladý výrobce rostlinných alternativ sýrů z oblasti Allgäu v Německu. Jejich výrobky jsou unikátní díky know-how, které získali jako původní výrobci sýrů - Allgäu je “sýrová destinace” v podhůří Alp. Za Simply V tak stojí historické rozhodnutí dělat rostlinné alterntivy sýrů, které jsou chuťově atraktivní, stejně jako jejich mléčné protějšky - ale bez použití mléka a lepku. Jako ideální surovinu přitom zvolili mandle, ze kterých roky předtím vyráběli oblíbený mandlový nápoj.
Jak sami říkají, veganské alternativy sýrů umožňují zachovat přírodu pro budoucí generace, stejně jako redukovat stopu, kterou necháváme na sobě i na Zemi.