Lahůdkové plátky na burger
Kód: 4260444960629Detailní popis produktu
Rostlinný cheeseburger jak má být
- Vyrobené z mandlí
- S příchutí cheddaru
- Vhodné na burger a do toustů
- Bez lepku, laktózy a sóji
Váš nový parťák (nejen) na letní grilovačku
Propečený veganský burger, křupavé pečivo a čerstvá zelenina. Že v této představě něco chybí? A nejsou to náhodou aromatické plátky na způsob cheddaru? S lahůdkovými plátky na burger od Simply V budou vaše burgery hvězdou každé večeře i letní grilovací párty. Při grilování se skvěle roztékají, svou chutí věrně připomínají cheddar a přitom jsou vyrobené ze 100% rostlinných surovin.
Složení
Výrobek z MANDLÍ 53 % (pitná voda, MANDLE 2%), modifikovaný škrob, kokosový olej, škrob, aroma, jedlá sůl, bramborová bílkovina, barvící látka (směs karotenu a paprikového extraktu), antioxidační látka: askorbát sodný.
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 1020 kJ/ 245 kcal, TUKY: 19 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 16 g, SACHARIDY: 19 g, Z TOHO CUKRY: <0,5 g, BÍLKOVINY: <0,5 g, SŮL: 2,5 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte v ledničce při teplotě max +8°C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkové |
---|---|
Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Pure diet |
Velikost balení: | 150 g |
Počet balení v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rostlinné alternativy sýrů z Alpské přírody, které chutnají stejně dobře jako ty z mléka
Simply V je mladý výrobce rostlinných alternativ sýrů z oblasti Allgäu v Německu. Jejich výrobky jsou unikátní díky know-how, které získali jako původní výrobci sýrů - Allgäu je “sýrová destinace” v podhůří Alp. Za Simply V tak stojí historické rozhodnutí dělat rostlinné alterntivy sýrů, které jsou chuťově atraktivní, stejně jako jejich mléčné protějšky - ale bez použití mléka a lepku. Jako ideální surovinu přitom zvolili mandle, ze kterých roky předtím vyráběli oblíbený mandlový nápoj.
Jak sami říkají, veganské alternativy sýrů umožňují zachovat přírodu pro budoucí generace, stejně jako redukovat stopu, kterou necháváme na sobě i na Zemi.