Violife plátky s uzenou příchutí 100g
Kód: 5202390023859Detailní popis produktu
Jemnost a spousta chuti
- Příjemně uzená chuť a aroma potěší všechny, kdo hledají chutnou rostlinnou alternativu plátkového sýru.
- Čistě rostlinné složení na bázi kokosového oleje, bez lepku a přirozeně bez laktózy. Obohaceno o vitamin B12
- Díky mnohaletým zkušenostem značky Violife je chuť vyladěná do posledního detailu, vyzkoušejte to sami!
- Svou uzenou chutí skvěle doplňuje sendviče i domácí burgery.
Violife plátky do každé kuchyně!
Uzené plátky najdou hned několik využití a my doporučujeme vyzkoušet jich co nejvíc! Ať už chcete pohostit návštěvu nebo si chcete vychutnat večer pro sebe, jsme si jisti, že plátky s uzenou příchutí budou skvělým společníkem. V teplé i studené kuchyni, na těstovinách, nastrouhané v salátu i zapečené na všechny způsoby.
Rostlinná alternativa uzeného sýru nabízí kromě všestranného využití v kuchyni i lahodnou aromatickou chuť, příjemnou vůni a zajímavé složení! Kromě kokosového oleje jsou plátky obohaceny i o vitamin B12, který v rostlinné stravě chybí. 
Violife uzené plátky jsou jednou z mnoha variant, které od této firmy můžete ochutnat. Nejlépe ale uděláte, pokud je ochutnáte všechny! 
Složení
Voda, kokosový olej (23%), škrob, modifikovaný škrob*, mořská sůl, kouřové aroma, extrakt z oliv, barvivo: betakaroten, vitamin B12.
*NENÍ geneticky modifikováno
Výživové údaje na 100 g:
ENERGIE: 1190 kJ/285 kcal, TUKY: 23 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 21 g, SACHARIDY: 20 g, Z TOHO CUKRY: 0 g, BÍLKOVINY: 0 g, SŮL: 2,3 g, vitamin B12 2,5 µg (= 100 % Denní referenční hodnoty příjmu)
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte při teplotě +2 až +8 °C. Po otevření spotřebujte do 7 dní.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Plátkové | 
|---|---|
| EAN: | 5202390023859 | 
| Parametry: | Bez lepku, Bez sóji, Bez přidaného cukru, Bez ořechů, Bez palmového oleje, Pure diet | 
| Velikost balení: | 100 g | 
| Počet plátků v balení: | 5 | 
| Počet balení v kartonu: | 7 ks | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    