Lunter
Webová stránka značky: LunterExperti na sóju ze Slovenska
Téměř před třiceti lety založil Jan Lunter firmu Alfabio, která se zaměřovala na výrobu a zpracování tofu. Synové Jana Luntera se rozhodli v rodinné firmě pokračovat a dnes pod značkou Lunter najdete v obchodech nejen několik druhů tofu, ale také veganské tofu pomazánky, paštiky nebo párky. Firma od začátku klade důraz na výběr kvalitních surovin, zodpovědnou udržitelnou výrobu a její minimální ekologický dopad.

Trvanlivé tofu uzené na bukovém dřevě nemusí být do otevření v chladničce. Je skvělým zdrojem bílkovin, má všestranné využití v kuchyni.

Tofu bohatě dochucené lístečky bazalky chutná skvěle s rajčaty na mnoho způsobů, například v rostlinné verzi salátu Caprese. Vyrobeno ze sóji bez GMO.

Tofu uzené na bukovém dřevě je skvělým zdrojem bílkovin, nakrájené na kostičky a opečené dokřupava nahradí slaninu, nastrouhané zahustí letní lečo.

Základní verze tofu - vhodná do asijských pokrmů i pro přípravu pomazánek či sladkých krémů. Bez GMO.

Krémová rostlinná pomazánka z tofu a zakysaného sójového nápoje - perfektní s pečivem a bylinkami nebo jako základ dipů či dresinků.

Krémová pomazánka z tofu a zakysaného sójového nápoje s kapií, vyrobená na Slovensku, na chleba či těstoviny.

Krémová pomazánka z tofu a zakysaného sójového nápoje s koprem, vhodná pro přípravu sendvičů a jednohubek.
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem