Alternativy sýrů, Strana 4
Nejprodávanější
Rostlinná alternativa sýru typu Gouda v bločku. Bez laktózy, lepku i sóji, obohaceno o vitamin B12.
Rostlinná alternativu sýru Camembert z kešu ořechů, v bio kvalitě. Vyrobeno tradičními postupy z Alp.
Rostlinná alternativu sýru ricotta z kešu ořechů, v bio kvalitě. Vyrobeno tradičními postupy z Alp.
Rostlinná alternativa zrajícího sýru camembert s jemnou chutí a krémovou konzistencí. Obohaceno o vitamin B12.
Veganská alternativa sýru z kokosového oleje, přirozeně bez laktózy a lepku. Má jemně pikantní paprikovou chuť a lze ho lehce strouhat nebo krájet na plátky.
Rostlinná alternativa krémového sýra z kokosového oleje. Neobsahuje laktózu ani lepek. Skvělý také jako základ pomazánek.
Rostlinná alternativa sýru pastýřského / balkánského typu z mandlového proteinu. Neobsahuje sóju, lepek ani palmový olej.
Veganská alternativa uzeného sýru z kokosového oleje, přirozeně bez laktózy a lepku. Na strouhání, krájení nebo tepelnou úpravu.
Rostlinná alternativa plátkového sýra na způsob cheddaru z kokosového oleje.
Rostlinná alternativa plátkového sýra z kokosového oleje s jemnou chutí.
Bio fermentovaná alternativa plísňového sýra z kešu a makadamových ořechů, jemná chuť, křupavá kůrka, bez lepku, laktózy a sóje.